Antena Meniu Search
x

Lovită în ambulanță, a murit la spital

O femeie a murit după ce a fost lovită de un tub de oxigen în ambulanţa care o transporta la spital. Într-o intersecţie din Baia Mare, salvarea s-a izbit violent de o altă maşină, apoi s-a răsturnat

Vezi și

O femeie a murit după ce a fost lovită de un tub de oxigen în ambulanţa care o transporta la spital. Într-o intersecţie din Baia Mare, salvarea s-a izbit violent de o altă maşină, apoi s-a răsturnat.

Ambulanţa a fost lovită în plin de o altă maşină, deşi avea semnalele luminoase şi acustice pornite. S-a răsucit, apoi s-a răsturnat chiar pe o trecere de pietoni. În ea se afla o pacientă de 70 de ani. Femeia chemase medicii pentru că avea grave probleme cardiace şi respiratorii. Când s-a răsturnat ambulanţa, un tub de oxigen a lovit-o la cap şi i-a provocat un traumatism cranio-cerebral. 

Starea pacientei de 70 de ani s-a agravat, însă, în drum spre spital. Femeia a murit câteva ore mai târziu. Un membru al echipajului ambulanţei a avut şi el nevoie de medici. Totul, din neatenţia unui şofer de 29 de ani, care asculta muzică şi nu a auzit sirenele ambulanţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Lovită în ambulanță, a murit la spital