Antena Meniu Search
x

Lovitură după lovitură pentru o femeie din Ploieşti!

După ce a fost păcălită că va beneficia gratuit de o operaţie de micşorare de stomac la o clinica privată din Braşov, a stat două luni în spital.

Vezi și

După ce a fost păcălită că va beneficia gratuit de o operaţie de micşorare de stomac la o clinica privată din Braşov, a stat două luni în spital. A făcut complicaţii. Intervenţia care trebuia să fie"gratuită" s-a transformat într-o factură de 3.000 de euro.

Imobilizată în pat, femeia de 59 de ani a mai primit o veste proastă. Încă o factură. Trebuie să plătească peste 47.000 de euro, costurile spitalizării şi îngrijirea medicală după complicaţiile apărute la cele două operaţii la care a fost supusă.

La 59 de ani, Viorica Constantin s-a luptat pentru viaţă. Pentru o viaţă normală. Cântăreşte 150 de kilograme şi a sperat că o intervenţie chirurgicală o va scăpa de kilogramele în plus iar tratamentul pentru diabet va fi mai uşor de suportat.

A plecat la un spital din Braşov, pe propriile picioare, fericită că a fost aleasă pentru operaţia gratuită de micşorare a stomacului. Din pensia de aproximativ 500 de lei nu şi-ar fi permis niciodată costurile de câteva mii de euro. Operaţia nu a reuşit şi a fost urmată de complicaţii. A urmat o a doua intervenţie.

La începutul lunii aprilie, după două luni de chin, oamenii au făcut public faptul că ar fi fost păcăliţi. Şi că erau nevoiţi să plătească intervenţia, care iniţial ar fi fost gratuită. Au reuşit să negocieze şi să plătească doar 3.000 de euro, în rate.

Zilele trecute însă Viorica a primit o nouă factură. Una de aproape 208.000 de lei. Costurile pentru cea de a doua intervenţie. Familia femeii a făcut plângere la parchet, la poliţie şi la Colegiul Medicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Lovitură după lovitură pentru o femeie din Ploieşti!