Antena Meniu Search
x

Foto Lucas, un băieţel de numai doi ani, suferă de un tip de cancer extrem de agresiv şi acum are nevoie de ajutor

Lucas, un băieţel în vârstă de numai 2 ani a fost diagnosticat cu un tip de cancer extrem de agresiv. Cei interesaţi să îl ajute pot dona o sumă de bani în contul deschis pentru el. 

de Redactia Observator

la 03.02.2022, 12:52

Lucas are nevoie de ajutor
Lucas are nevoie de ajutor - Facebook
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

El este Lucas, un băiețel în vârstă de 2 ani care în urmă cu o săptămână a primit un rezultat ce avea să îi schimbe viaţa: Limfom malign nonHodgkin difuz cu celula medie B de tip limfom Burkitt, pe scurt este un tip de cancer agresiv care atacă mai apoi și restul organelor.

FORMA DE AGRESIVITATE A ACESTUI CANCER ESTE DE 98% CU ȘANSE DE SUPRAVIEȚUIRE DE 2 LUNI

Lucas are nevoie de 100.000 € iar tratamentul se va face în Turcia unde părinții împreună cu acest copilaș trebuie sa ajungă de urgenţă săptămâna viitoare.

Aşa cum am mai cerut ajutorul și pentru alte cazuri în care sunt implicați copii de diferite vârste și diverse nevoi, vă cer ajutorul și pentru acest suflet pentru care viaţa abia a început!

Pe acelaşi subiect

Cont unde puteți dona: RO33CECEC001946396658711 -  Danaricu Marius Lucian

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Lucas, un băieţel de numai doi ani, suferă de un tip de cancer extrem de agresiv şi acum are nevoie de ajutor