Antena Meniu Search
x

Lugoj: Femeie spulberata de un bolid de lux pe trotuar

Un accident desprins parca din filmele de groaza a fost suprins de o camera de supraveghere, in Lugoj. O femeie care mergea pe trotuar a fost aruncata prin aer de un sofer beat si fara permis. Totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda

Vezi și

Femeia de 54 de ani este spulberata de bolidul scapat de sub control. Mergea linistita pe trotuar, cand a zarit, in ultima clipa, BMW-ul apropiindu-se cu o viteza ametitoare. Dar n-a apucat sa se mai fereasca.

Reactia soferului si a celorlati pasageri este de-a dreptul revoltatoare. Tanarul coboara din masina, fara sa-si intoarca privirea spre femeia care zace nemiscata pe caldaram. La fel fac si celelalte cinci persoane care-l insotesc, printre care pare a fi si un copil.

In clipa urmatoare, din spate, opreste o masina de culoare alba. Cu totii se urca in ea si pleaca mai departe, fara sa se uite in urma. "A venit o masina alba in urma lor si i-a luat", a declarat unul dintre martori. Doua autoturisme au trecut in minutele care au urmat pe langa femeie, dar niciuna nu opreste. Victima pare ca da semne ca-si revine si incepe sa se zvarcoleasca de durere. Intre timp, cativa trecatori se apropie si suna la salvare. Nervos, un barbat loveste cu putere portiera de masina.

Victima a ajuns la spital cu piciorul rupt si capul spart. Soferul de 28 de ani care a dat bir cu fugitii a fost prins doua ore mai tarziu. Se plimba prin oras. Tanarul munceste in strainatate si asa si-a luat masina, dar a omis sa-si ia si carnetul. Politistii l-au retinut initial pentru 24 de ore. Acum il cerceteaza in libertate, dar nu-i dau voie sa paraseasca tara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Lugoj: Femeie spulberata de un bolid de lux pe trotuar