Antena Meniu Search
x

Sexi-violatoarea spune că a fost supusă perversiunilor sexuale!

Sexi-violatoarea a vrut să-şi apere demnitatea cu cuţitul! Acesta ar fi motivul pentru care l-a atacat şi l-ar fi violat pe un taximetrist, în dosarul care a făcut înconjurul lumii în 2012.

Vezi și

Deşi tocmai a fost condamnată la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor, Luminiţa Perijoc îşi susţine în continuare nevinovăţia: taximetristul ar fi tratat-o ca pe o prostituată, iar ea şi-a apărat onoarea.

După un an şi jumătate, Luminiţa a început să-şi amintească uşor-uşor ce s-a întâmplat. Ştie că s-a enervat, dar nu ştie exact de ce. Aşa că are două variante. Prima ar fi că taximetristul ar fi supus-o la perversiuni sexuale. A doua variantă este că taximetristul i-ar fi propus să-i devină proxenet. 

Violul nu s-a confirmat, în schimb, Luminiţa a fost acuzată de tentativă de omor. În faţa judecătorilor, Luminiţa a susţinut că nu a vrut să-l omoare pe taximetrist, ci a vrut să-l sperie şi să-i arate că e mai puternică decât el.

Chiar şi aşa, magistraţii au condamnat-o definitiv la 5 ani de închisoare. Victima sa, taximetristul a primit şi el 9 luni de închisoare cu suspendare pentru denunţ calomnios, într-un alt dosar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Sexi-violatoarea spune că a fost supusă perversiunilor sexuale!