Antena Meniu Search
x

Luna "cadourilor" pentru hoți. 10.000 de români sunt furați anual de Sărbători

În fiecare an, 10 mii de români sunt călcaţi de hoţi. Iar perioada sărbătorilor e şi perioada furturilor. Înainte să răspundă primelor apeluri de la victime, poliţiştii au lansat o ofensivă, cu ajutorul lui Moş Crăciun.

Vezi și

În fiecare an, 10 mii de români sunt călcaţi de hoţi. Iar perioada sărbătorilor e şi perioada furturilor. Înainte să răspundă primelor apeluri de la victime, poliţiştii au lansat o ofensivă, cu ajutorul lui Moş Crăciun.

Poliţia a descins la mall. Nu cu sirene şi arme, ci cu Moş Crăciun. E perioada din an în care hoţii dau lovitură după lovitură. Datele Poliţiei arată că, în luna decembrie, în 13 din 100 de apeluri la 112 se reclamă un furt din locuinţă. Atunci când nu cară după ei sute de tipuri de chei, hoţii apelează la magneţi sau chiar taie ori desfac butucul şi yala uşii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prin urmare, poliţiştii au amenajat un model de sufragerie "răvăşită" de hoţi - ca să atragă atenţia - şi le-au împărţit pliante trecătorilor.

Cel mai ieftin sistem de pază şi securitate, pentru un apartament cu două camere, costă 500 de lei, dar tehnologiile de ultimă oră ajung să coste chiar şi 10.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Luna "cadourilor" pentru hoți. 10.000 de români sunt furați anual de Sărbători