Antena Meniu Search
x

Luptă între două clanuri rivale, într-un supermarket din Baia Mare. Au intervenit mascații

Luptă pentru supremaţie între două clanuri la un supermarket din Baia Mare. Fără să ţină cont de ordonanţele militare care îi obligă să stea în izolare, mai mulţi indivizi şi-au urmărit rivalii la cumpărături. A urmat o bătaie generală printre rafturi şi în parcarea magazinului. Doar intervenţia în forţă a zeci de poliţişti, jandarmi şi luptători de la trupele speciale a reuşit să domolească spiritele.

de Redactia Observator

la 06.05.2020, 19:44

Vezi și
  • Dispută pentru supremație, după moartea liderului
  • Clanurile s-au amenințat reciproc

Printr-un apel la 112, un martor anunţă conflictul sângeros. Clanuri rivale din aceeaşi familie au mutat războiul început pe Facebook printre clienţii şi angajaţii unui magazin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lupta pentru suprameţie a avut loc într-un cartier mărginaş al oraşului Baia Mare.

Zeci de jandarmi, poliţişti şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale au intervenit în forţă. Gruparea ar fi fost supravegheată de mai multe vreme.

Până la miezul nopţii, zece oameni au fost duşi la audieri. Printre ei, şi un tânăr, pasager în maşina fiului unui deputat PSD. Martorii l-ar fi indicat ca participant la agresiune. Ulterior, poliţiştii l-au eliberat.

La sediul Poliţiei, au ajuns şi membrii familiei în care, de la moartea liderului, se dispută supremaţia.

Chiar şi la înmormântarea lui, în urmă cu două săptămâni, au intervenit forţele de ordine. La ceremonia religioasă au participat zeci de persoane, chiar dacă ordonanţe militare impuneau maximum opt oameni.

"S-au băut acolo între ei nu ştiu cu cine şi cum e copilul meu că ăia de acolo, mă gândesc, dar nu ştiu precis. Am auzit că au fost ceva bătăi acolo şi nu e copilul de vreo două-trei ceasuri acasă", ne-a spus mama unui tânăr dus la audieri.

În urma altercaţiei, zece oameni au fost amendaţi cu 20.000 de lei pentru că nu aveau declaraţie pe proprie răspundere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Luptă între două clanuri rivale, într-un supermarket din Baia Mare. Au intervenit mascații