Antena Meniu Search
x

Mafia pompelor funebre

Vânzătorii de ponturi şi patronii de pompe funebre sunt audiaţi şi la această oră. 10 poliţişti, mai mulţi asistenţi medicali şi doctori au fost săltaţi în Bucureşti. Pentru că, în schimbul câtorva milioane, au vândut oameni morţi sau muribunzi ca la piaţă.

Vezi și

Trei patroni de pompe funebre au fost şi ei încătuşaţi. Riscul pentru cei acuzaţi e mare. Dacă anchetatorii vor dovedi că sunt vinovaţi, riscă puşcăria.

Este greu de spus acum numărul pionilor din jocul cu moartea. Sunt audieri de amploare, au fost aduse aici peste 60 de persoane. Trebuie spus că sunt implicaţi nu mai puţin de 12 procurori în anchetă.

Cert e că, la ora actuală, afacerile celor trei firme percheziţionate în Bucureşti au explodat în ultimii doi ani. La fel şi profitul patronilor lor. Afacerile cu moartea nu sunt o noutate însă în România.

Sistemul, de la spitale şi până la pompe funebre, este plin de angajaţi gata să facă bani pe spatele muribunzilor sau al familiilor îndoliate.

CAMERA ASCUNSA

Angajat IML: Tot facem! Noi facem tot, până la groapă!

Un singur lucru nu fac. Nu mor în locul tău, în rest, au servicii all inclusive. Şi te trimit de la Terapie Intensivă, direct la groapă! Nu mai contează că viitorul răposat mai are încă zile de trăit. Până să moară el, mor de nerăbdare cioclii.

Mafia morţii are tentacule periculoase. De aceea, cei care vorbesc despre asta, preferă să-şi protejeze identitatea. Pentru cei care fac afaceri cu moartea îşi agaţă clienţii direct din braţele medicilor. De multe ori, chiar cu sprijinul lor.

Dai banul, îţi primeşti mortul. Un şantaj fără scrupule, în faţa căruia cei mai mulţi cedează cât ai zice "aleluia" . Preţul se face rapid, ca la piaţă, direct în curtea spitalului. Un pachet complet de servicii ajunge la aproape 27 de milioane.

O listă lungă şi, de fapt, complet inutilă. Pentru că ritualul morţii are, în faţa Domnului, un preţ mult mai mic.

Patronii firmelor de pompe funebre cer, însă, mult mai mult.

Vămile lor sunt mai scumpre decât cele de pe lumea cealaltă. Normal, pentru ei doamna în negru, e un agent perfect de marketing. Iar omul amărăt, scoate banul, pentru că supărarea lui nu mai are preţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Mafia pompelor funebre