Antena Meniu Search
x

Video Magia Crăciunului a cuprins întreaga țară. Peste tot sunetul colindelor se îmbină cu mirosul de turtă dulce şi aburi de vin fiert

Magia sărbătorilor începe să se simtă în toată ţara. Cu mai multe sau mai puţine instalaţii luminoase, cu târguri de Crăciun şi spectacole, oamenii intră în atmosferă. Centrul marilor oraşe s-a transformat într-un furnicar, în care sunetul colindelor se îmbină cu mirosul de turtă dulce şi aburi de vin fiert

de Redactia Observator

la 02.12.2022, 20:52

Vezi și

A fost puhoi de lume la aprinderea luminiţelor din Piaţa Sfatului. De sfântul Andrei, mii de braşoveni s-au călcat în picioare să vadă cum strălucesc un milion de beculeţe. Pe străduţele înguste din centrul oraşului, nu aveai loc să arunci un ac. 

La Cluj-Napoca, primarul a inaugurat din nou iluminatul festiv de la Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii, odată cu aprinderea instalaţiilor de pe marile bulevarde. Peste 75.000 de oameni au admirat un impresionant foc de artificii de ziua României. 260 de drone au realizat un spectacol inedit pe cer. Show-ul a spus povestea românilor de pretutindeni.

La Iaşi, copiii au aşteptat cu sufletul la gură aprinderea beculeţelor şi deschiderea oficială a târgului de Crăciun. La Bistriţa-Năsăud, spiriduşii au aprins butonul magic. Iar oraşul s-a transformat într-o oază de lumină. Copiii au putut să dea ochii şi cu personajele favorite din desene animate. 500.000 de lei a costat iluminatul în acest an. 

Magia Crăcinului e peste tot. Spectacol a fost şi în localităţile mai mici

 În comuna Brebu, de exemplu, din Prahova, locuitorii s-au bucurat de un impresionant foc de artificii. Ghirlandele luminoase au fost primite din sponsorizări, iar instalaţiile au becuri led, pentru a face economie la factura de curent.

La Târgu Jiu, bradul din acest an a costat 10.000 de lei. Primăria a renunţat la extravagantul pom artificial, de 100.000 de euro, care are peste 80.000 de leduri, ca să facă economie la curent. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » Magia Crăciunului a cuprins întreaga țară. Peste tot sunetul colindelor se îmbină cu mirosul de turtă dulce şi aburi de vin fiert