Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Magistrații Curții Supreme au respins cererea DNA de arestare a lui Sebastian Ghiţă. Fostul deputat e, în continuare, dispărut (VIDEO)

La mai bine de o săptămână de la dispariţia misterioasă a lui Sebastian Ghiţă, judecătorii resping cererea de arestare preventivă formulată de procurorii anticorupţie. Astăzi, la Curtea Supremă, fostul deputat a fost reprezentat de avocaţii săi care au cerut răspicat ca omul de afaceri să rămână liber.

de Redactia Observator

la 27.12.2016 , 21:59

La mai bine de o săptămână de la dispariţia misterioasă a lui Sebastian Ghiţă, judecătorii resping cererea de arestare preventivă formulată de procurorii anticorupţie. La Curtea Supremă, fostul deputat a fost reprezentat de avocaţii săi care au cerut răspicat ca omul de afaceri să rămână liber.

Magistraţii au decis ca interdicţia impusă lui Sebastian Ghiţă de a părăsi ţara să rămână în picioare. Fostul politician este dat în consemn la frontieră încă de acum şapte zile, după ce a participat la petrecerea SRI.

A doua zi, a fost citat la DNA, însă nu s-a mai prezentat. Între timp, Poliţia Română a deschis şi o anchetă internă la poliţia judeţeană din Ploieşti pentru a vedea cum a fost posibil să i se piardă urma lui Ghiţă.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Magistrații Curții Supreme au respins cererea DNA de arestare a lui Sebastian Ghiţă. Fostul deputat e, în continuare, dispărut (VIDEO)