Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Evaluarea naţională a scos elevii din Constanța pe geamurile mașinilor, de fericire (Video)

Absolvenţii de liceu au revenit la o modă mai veche. Defilează prin oraş şi ies pe geamurile de la maşini conduse cu mare viteză. Vieţile lor sunt puse astfel în pericol, spun poliţiştii care încearcă să-i sperie pe adolescenţi cu amenzi

de Redactia Observator

la 23.05.2018 , 22:06

Elevii de clasa a şasea au fost surprinşi de subiectele uşoare de la evaluarea naţională. A fost mai simplu decât se aşteptau, spun mulţi dintre ei. Fericiţi că au trecut peste aceste probe se gândesc deja la vacanţa de vară.

Asta în timp ce absolvenţii de liceu au revenit la o modă mai veche. Defilează prin oraş şi ies pe geamurile maşinilor conduse cu mare viteză. Vieţile lor sunt puse astfel în pericol, spun poliţiştii care încearcă să-i sperie pe adolescenţi cu amenzi.

Elevii de clasa a şasea au intrat cu mari emoţii în sălile de examen. Daniel spune că învaţat până în ultima clipă la gramatică, dar a fost surprins să vadă că nu există niciun astfel de exerciţiu în fişa de examen. 

Vezi și

Daniel, elev: "Foarte uşor, neaşteptat de uşor, am tocit şi în dimineaţa asta cand am venit, deschideam caietul, predicatul, substantivul, ce mai e acolo si cand am ajuns aici"

Subiectele au cuprins două texte, unul în limba română, altul în limba engleză. Copiii au avut de potrivit informaţii, de răspuns la câteva întrebări. 

Evaluarea nu se face de data aceasta cu note. Fiecare profesor are un cod, iar după ce punctează lucrarea, îi comunică părintelui ce puncte slabe si ce puncte forte are copilul. Ca sa stie la ce mai are de lucrat.

In timp ce elevii de gimnaziu sunt cu gandul doar la carte, cei de liceu sunt cu gandul mai mult la distracţie. 

Absolvenţii clasei a 12-a au ales sa isi strige bucuria intr-un mod complet ieşit din comun. Au străbătut principalele bulevarde ale oraşului Constanţa, iar punctul final a fost nordul staţiunii Mamaia, acolo unde dau muzica tare şi îşi aduc aminte de cele mai frumoase momente din liceu.

Poliţiştii i-au identificat pe elevii care au făcut spectacol în trafic, mai ales că unii dintre ei au ieşit pe geamul maşinii. Şi-au pus viaţa în pericol, spun poliţiştii care i-au sancţionat pentru comportament agresiv în trafic. Au dat amenzi în valoare totală de 1160 de lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Evaluarea naţională a scos elevii din Constanța pe geamurile mașinilor, de fericire (Video)