Antena Meniu Search
x

Maidanez speriat urcat pe bloc la Tăşnad, salvat de o femeie, înainte să se arunce (video)

Un maidanez speriat a urcat pe bloc la Tăşnad şi n-a mai putut să coboare, dar a fost salvat de o femeie, înainte să se arunce.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.11.2019, 12:15

Maidanez speriat salvat de pe bloc, la Tăşnad Vezi și

Un maidanez speriat a urcat pe bloc la Tăşnad şi n-a mai putut să coboare, dar a fost salvat de o femeie, înainte să se arunce.

Imagini tulburătoare au fost trimise redacţiei Observator.tv de la Tăşnad, unde o femeie a filmat un maidanez pe un bloc, disperat şi agitat că nu ştie pe unde să mai coboare. "Azi dimineaţă m-am trezit cu un câine pe bloc. Suntem invadaţi de câini în oraş, iar primarul nu face nimic.", ne-a scris femeia. "Noroc cu o doamnă curajoasă, căţelul a fost salvat!"

În imagini se vede cum un căţel e pe acoperişul unui bloc cu 4 etaje, încearcă să găsească un loc pe unde să coboare de la înălţime. În cele din urmă, o locatară a urcat pe bloc şi a reuşit să salveze căţelul, înainte ca acesta să sară.

În urmă cu o lună, Obiectiv SM publica imagini cu zeci de câini maidanezi care au luat înstăpânire centrul oraşului Tăşnad, fără ca cineva să facă ceva în această privinţă. Oamenii se feresc să mai circule prin acea zonă, de frica animalelor care sunt agresive. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Maidanez speriat urcat pe bloc la Tăşnad, salvat de o femeie, înainte să se arunce (video)