Antena Meniu Search
x

Mama din Arsura care-şi bătea copilul şi era filmată de soţ i-a smuls părul din cap unei tinere din sat

Mama din Arsura care-şi bătea copilul şi era filmată de soţ i-a smuls părul din cap unei tinere din sat. Victima a fost atacată şi umplut de sânge de bătăuşă, reuşind să scape cu greu din mâinile acesteia.

de Redactia Observator

la 10.04.2019, 09:29

Tatiana Nedelcu, mama bătăuşă
Mama din Arsura care-şi bătea copilul şi era filmată de soţ i-a smuls părul din cap unei tinere din sat - Facebook

Mama din Arsura care-şi bătea copilul şi era filmată de soţ i-a smuls părul din cap unei tinere din sat. Victima a fost atacată şi umplut de sânge de bătăuşă, reuşind să scape cu greu din mâinile acesteia.

Basarabeanca de 31 de ani din Arsura care a fost filmată de propriul soţ lovindu-şi cu bestialitate copilul în vârstă de 10 ani a mai făcut o victimă, o tânără din sat. Tatiana Nedelcu s-a dus la o vecină şi a băut alături de ea şi altă consăteancă, apoi şi-a amintit că soţul îi făcuse ochi dulci unei tinere din sat în vârstăd e 30 de ani.

Totul s-a întâmplat sâmbătă seara, scrie Vremea Nouă, iar moldoveanca bătăuşă a pus-o pe gazda în casa căreia băuse să o cheme pe Elena, fata pe care era geloasă. Fără să bănuiască ce o aşteaptă, tânăra s-a dus la vecina care o chemase şi acolo s-a trezit lovită cu violenţă de Tatiana. 

Vecinii povestesc pentru sursa citată că Elena a reuşit să scape cu fuga, dar a fost văzută pe drum alergînd plină de sânge, cu faţa umflată şi cu părul smuls. "Doamne fereşte, ştiţi cum era săraca fată? Ca un animal hăituit. Speriată, fugea pe drum, bătutã cum era. Avea părul smuls din cap. Elena e o femeie cuminte, la casa ei, măritată. Are doi copii. A dat în ea cât a putut. A târât-o de păr. Şi e nevinovată.", spun sătenii. Aceştia mai povestesc că victima a dat fuga la Poliţie, dar era închis, pentru că poliţistul din sat e în concediu.

Tot ei mai dezvăluie că Tatiana, mama căreia copiii i-au fost luaţi de stat, iar bărbatul a părăsit-o, atunci când bea caută scandal şi mereu bate pe câte cineva.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie au confirmat cazul. "S-a înregistrat, într-adevãr, o plângere în acest caz, pentru loviri şi alte violenţe. Se fac cercetări.", a precizat purtătorul de cuvânt Bogdan Gheorghiţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Mama din Arsura care-şi bătea copilul şi era filmată de soţ i-a smuls părul din cap unei tinere din sat