Antena Meniu Search
x

Mama care si-a lasat pruncul prada cainilor e de negasit

O banala camera de supraveghere ar fi putut salva viata bebelusului lasat sa fie mancat de caini in curtea spitalului din Targu Carbunesti.

Vezi și

Toate angajatele vor fi supuse unor controale pentru ca mama care si-a condamnat copilul la moarte e de negasit.

O angajata a spitalului ar fi fost capabila de asa ceva. Si-a aruncat bebelusul de-o zi langa un tomberon, sanatos, viu si l-a lasat prada maidanezilor.

Se banuieste ca in curtea spitalului ar fi nascut femeia. Intr-un spatiu unde, teoretic, n-au acces decat angajatii si cainii strazii.

L-au devorat de viu pe copil. Necropsia a stabilit ca bebelusul a murit in urma muscaturilor. Ce nu se stie nici pana acum este cine e femeia care i-a dat viata si apoi l-a condamnat la moarte. Ieri, o asistenta a fost supusa unui control, dar s-a dovedit ca e nevinovata. Acum, conducerea spitalului din Targu Carbunesti vrea sa ia o masura extrema.

"De luni, de dimineata, toate cadrele medicale de sex feminin vor fi controlate ginecologic", spune primarul Constantin Mazilu.

In lipsa unui suspect, autoritatile par sa fi gasit, totusi, una dintre cauzele acestei tragedii: lipsa unor camere de supraveghere in exteriorul spitalului. Imaginile i-ar fi ajutat pe anchetatori sa dea de urma mamei, asa ca edilii promit investitii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Mama care si-a lasat pruncul prada cainilor e de negasit