Antena Meniu Search
x

Mama copiilor bătuţi şi filmaţi de tatăl din Galaţi a ajuns în ţară. Vrea să-l viziteze în arest pe soţul ei (Video)

Calvarul copiilor bătuţi crunt şi filmaţi în acelaşi timp de tată se pare că a luat sfârşit. Gabriela, mama lor, a ajuns în ţară şi în această dimineaţă şi-a strâns îngeraşii în brate. Ea fusese plecată la muncă, în străinătate.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 09.04.2019, 18:43

Mama copiilor bătuţi la Galaţi de tată a ajuns în ţară Vezi și

Calvarul copiilor bătuţi crunt şi filmaţi în acelaşi timp de tată se pare că a luat sfârşit. Gabriela, mama lor, a ajuns în ţară şi în această dimineaţă şi-a strâns îngeraşii în brate. Ea fusese plecată la muncă, în străinătate.

Totuşi, mama copiilor va fi monitorizată timp de 3 luni de către Direcţia de Protecţie a Copilului, timp în care mama trebuie să facă dovada că îi poate creşte şi întreţine. Ea vrea să-l viziteze în arest pe tatăl copiilor, ca să-l întrebe ce a avut cu micuţii.

Mama copiilor bătuţi la Galaţi de tată a ajuns în ţară

Gabriela, mama celor doi copii bătuţi crunt şi filmaţi de tatăl lor a venit acasă în această dimineaţă, iar primul lucru pe care care l-a facut a fost să se prezinte la posturile de poliţie Tecuci şi Nicoresti pentru a-si revendica cei doi copii rămaţi în grija bunicilor şi cumnaţilor.

Pe acelaşi subiect

Femeia spune că se va duce în arest ca să-şi întrebe bărbatul ce-a avut cu copiii de i-a bătut în aşa hal.

"Am fost la Poliţie să le spun că am venit şi că vreau să-mi iau copiii, am închiriat o garsonieră la Tecuci, unde să stau cu ei. Relaţiile cu familia lui nu le-am rupt, pentru că nu am de ce. M-a înţeles bine cu ei, cu el nu m-am înţeles. A rămas mâine să mă duc să bag actele de divorţ. O să mă duc să-l vizitez. Am vorbit cu el în ultimul timp că o sa vin acasă, după care am primit videoclipul când bătea copiii. O să-l întreb ce l-a determinat să bată copiii în halul ăla, să mă lămuresc şi eu, că n-am înţeles", a declarat Gabriela.

Chiar daca mama are prioritate in cresterea celor doi copii, ea poate fi oricand decazuta din drepturi daca nu va face dovada ca poate intretine si educa pe cei doi minori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mama copiilor bătuţi şi filmaţi de tatăl din Galaţi a ajuns în ţară. Vrea să-l viziteze în arest pe soţul ei (Video)