Antena Meniu Search
x

Ea este mama celor două fetițe din Galați abandonate și lăsate să moară de foame într-un focar de infecție

Tania Mercedes Mitu este mama celor două fetițe abandonate într-un focar de infecție la Galați și lăsate să moară de foame timp de mai bine de 48 de ore.

Tania Mercedes Mitu este mama celor două fetițe abandonate într-un focar de infecție la Galați și lăsate să moară de foame timp de mai bine de 48 de ore.

Tânăra a ales să își lase baltă fetițele și a ales să plece la București alături de un alt bărbat pentru a-și reface viața.

În tot acest timp, tatăl fetițelor abandonate muncea pe un șantier din Târgu Bujor. El obișnuia să vină acasă la Galați o dată la câteva săptămâni.

Ieri, tânărul s-a întors acasă după ce a fost sunat de o vecină care le-a salvat pe fetițe din focarul de infecție în care fuseseră abandonate de propria mamă.

Pe acelaşi subiect

Potrivit celei care le-a salvat pe fetițe, mama copilelor a plecat de acasă de pe 18 august, iar fetele au stat singure în casă mai bine de 48 de ore până să fie găsite.

Tania Mercedes este mama celor doua fetite abandonate intr-un focar de infectie

Fetițe abandonate într-un focar de infecție la Galați

Adriana Beatrice (4 ani) şi Maria (1 an) au fost găsite într-o mizerie de nedescris de o vecină care avea grijă de ele din când în când.

Femeia a rămas uimită atunci când a intrat în casă și a descoperit fetele pline de păduchi și murdare care stăteau într-un miros de nesuportat la o temperatură de peste 40 de grade Celsius.

Vecina a descoperit și că pe masa de lângă patul în care erau așezate fetele, acestea aveau de mâncare mai multe felii de salam vechi care aveau deja viermi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Între timp, mama fetițelor este căutată de autorități pentru a fi audiată într-un dosar penal care o vizează.

Fetițele au fost duse la Spitalul de Pediatrie din Galați, acolo unde au rămas internate, alături de tatăl lor.

Ele erau subnutrite la momentul internării și au primit îngrijiri medicale de specialitate.

Inspectorii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au deschis, la rândul lor, o anchetă care le vizează pe cele două fetițe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ea este mama celor două fetițe din Galați abandonate și lăsate să moară de foame într-un focar de infecție