Antena Meniu Search
x

Mama Elodiei o acuza pe mama lui Cioaca

Mama Elodiei Ghinescu a aruncat astăzi bomba. Ea le-a spus judecătorilor că şi mama lui Cristian Cioacă este vinovată de moartea fiicei ei. Emilia Ghinescu a povestit că, după dispariţia avocatei, fostul ginere a sunat-o şi i-a spus că vrea să se sinucidă, pentru că aşa e când asculţi de părinţi.

Vezi și

 Cristian Cioacă nu răspunde, doar zâmbeşte, la finalul unui procesul în care mama Elodiei a povestit că fiica ei nu mai este şi pentru că, fosta cuscră nu a plăcut-o niciodată.

Emilia Ghinescu susţine că mama lui Cristian Cioacă s-a certat cu Elodia, cu puţin timp înainte de dispariţie. Femeia le-a dezvăluit magistraţilor şi un moment tensionat al lui Cristian Cioacă, cel în care a sunat-o şi i-a spus că se sinucide.

De când a început procesul, Cioacă nu a lăsat niciodată garda jos. Presimţirile lui Cioacă nu s-au adeverit. Iar menajera Elodiei, care a fost audiată de judecători a recunoscut astăzi, un parfum care i-a aparţinut avocatei, printre bunurile care au fost găsite de anchetatori, într-o râpă de lângă Râşnov.

Cristian Cioacă a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, cu executare. Mama Elodiei ar trebui să primească 100.000 de euro, despăgubiri, de la fostul ginere. Ea le-a explicat magistraţilor că nicio sumă nu poate echivala pierderea unui copil.

Fostul poliţist a cerut prin avocat, eliberarea sub control judiciar. Următorul termen al procesului va avea loc pe 6 martie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Mama Elodiei o acuza pe mama lui Cioaca