Antena Meniu Search
x

O mamă din Medgidia a pus poliția pe jar, după ce a anunțat că fata ei a fos răpită

O mamă din Medgidia a alertat autorităţile după ce fiica ei de 15 ani ar fi fost răpită de un bărbat din Tulcea. Când au făcut cercetări, poliţiştii au aflat că de fapt, între familia fetei şi presupusul răpitor exista o înţelegere.

de Redactia Observator

la 29.08.2019, 17:04

Vezi și

O mamă din Medgidia a alertat autorităţile după ce fiica ei de 15 ani ar fi fost răpită de un bărbat din Tulcea. Când au făcut cercetări, poliţiştii au aflat că de fapt, între familia fetei şi presupusul răpitor exista o înţelegere. Tânărul ar fi primit chiar bani, ca să o ia pe fată de nevastă. Odată ajunsă la noua casă, adolescenta s-ar fi răzgândit.

În cursul zilei de ieri, la sediul Poliției municipiului Medgidia, s-a prezentat o femeie de 38 de ani, care a sesizat faptul că fiica sa, o minoră de 15 ani, ar fi fost răpită și condusă în județul Tulcea, cu un autoturism, pentru a i se propune acesteia să se căsătorească cu un bărbat de 27 de ani.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că minora în cauză, ca urmare a unei înțelegeri anterioare la domiciliul acesteia, ar fi plecat cu un membru al familiei în municipiul Tulcea în vederea negocierii unei căsătorii contra unei sume de bani.

Altfel, în cursul serii de 28 august a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii consțănțeni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Tulcea, au depistat-o pe tânără, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza municipiului Medgidia.

Minora în cauza a fost examinată medico-legal și s-a constatat faptul că nu prezintă leziuni traumatice, aceasta fiind încredințată familiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » O mamă din Medgidia a pus poliția pe jar, după ce a anunțat că fata ei a fos răpită