Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mama care a dat şpagă 150 de lei pentru fiul său, poliţistului de la permise, condamnată la 2 ani de închisoare

O femeie din Harghita şi-a dorit ca fiul său să fie programat mai devreme pentru examenul auto, aşa că s-a dus la un ofiţer de la permise auto şi i-a dat şpagă 150 de lei.

de Cristian Ionescu

la 01.10.2019 , 19:36

O femeie din Harghita şi-a dorit atât de mult ca fiul său să fie programat mai devreme pentru examenul auto, aşa că s-a dus la un ofiţer de la permise auto şi i-a dat şpagă 150 de lei.​

Ofiţerul n-a stat prea mult pe gânduri şi a raportat imediat superiorilor gestul femeii. Astfel, mama grjiulie a fost condamnată definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare şi muncă 60 de zile în folosul comunităţii.

O mamă a dat mită 150 de lei pentru fiul său şi a primit 2 ani de închisoare

Articolul continuă după reclamă

Magistraţii Curţii de Apel Târgu Mureş au menţinut hotărârea Tribunalului Harghita prin care a condamnat-o pe inculpata C. M. la pedeapsa de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei şi obligarea la prestarea unei munci neremunerate în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei comunei Ditrău şi/sau Spitalul Mun. Gheorgheni, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, informează ardealnews.ro.

Femeia a fost prinsă în flagrant în timp ce dădea mită 150 de lei unui ofiţer din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (S.P.C.R.P.C.I.V.) Harghita, pentru efectuarea unei programări necesare susţinerii probei practice de către fiul acesteia, în vederea obţinerii permisului de conducere categoria „B”.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Mama care a dat şpagă 150 de lei pentru fiul său, poliţistului de la permise, condamnată la 2 ani de închisoare