Festivalurile de mâncare stradală, la modă în România. Calamarii, midiile şi pastramele iau locul micilor în preferințele românilor
Românii nu se mai mulţumesc cu mici sau hamburgeri la festivalurile de mâncare stradală. Aşa că s-au lăsat provocaţi în acest weekend de restaurantele pe patru roţi, cu experienţe culinare inedite.
Românii nu se mai mulţumesc cu mici sau hamburgeri la festivalurile de mâncare stradală. Aşa că s-au lăsat provocaţi în acest weekend de restaurantele pe patru roţi, cu experienţe culinare inedite.
Au ales cu greu dintre rondelele de calamar, midiile pe plită şi tradiţionalele pastrame sau costițe.
Pentru o călătorie culinară în jurul pământului, nu e nevoie să zburaţi mii de kilometri. Gusturi şi arome inspirate din lumea largă se împletesc la festivalurile româneşti de mâncare stradală. Prima oprire - un festin cu fructe de mare, organizat lângă Bucureşti.
Festivalurile de mâncare stradală din Oradea şi din Mogoşoaia îi vor primi tot weekendul pe pofticioşi.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰