Antena Meniu Search
x

Maneaua-amenintare, proba in instanta

Procurorii din Timis au mers in instanta cu versurile unei celebre manele, drept dovada ca interlopul Sorin Udrea, "sefului orasului" cum i se spune, e un individ extrem de periculos

Vezi și

"Mai vorbim, mai vorbim in libertate, jur ca am sa va dau interdictie la toate,/Nu scapati, nu scapati asa usor, va arat eu praduitorilor". Maneaua-amenintare in care interlopul Sorin Udrea le transmite "praduitorilor" ca vor da socoteala si vor primi "interdictie la toate" a fost proba surpriza a procurorilor DIICOT in fata instantei.

Maneaua nu a rasunat insa in sala de judecata. Ea a fost admisa doar ca proba sub forma de inscrisuri, nu ca document video sau audio. Chiar si arestarea "stapanului orasului" s-a lasat cu cantec. In urma cu o luna de zile, Sorin Udrea a fost trantit la pamant in timp ce era capturat de mascati, chiar de pe terenul de fotbal. Extrem de nervos, Udrea a inceput sa injure cand a vazut ca este filmat.

Arestarea lui Udrea a venit dupa ce trei dintre oamenii lui au atacat cu o sabie un rival. O fapta de vitejie care merita o oda sau o dedicatie. Maneaua in cauza e un fel de imn al razbunarii interlopilor. Inaintea lui Sorin Udrea, Sile Camatarul a tinut sa le transmita dusmanilor un mesaj prin manea.

Facinati de versuri si de realizarile lui Sorin Udrea si ale oamenilor lui, judecatorii au decis sa le prelungeasca mandatele de arestare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Maneaua-amenintare, proba in instanta