Antena Meniu Search
x

Manevră mortală pentru doi tineri, în Otopeni

O manevră periculoasă le-a adus sfârşitul unui tânăr de 21 de ani şi prietenei lui, în această dimineaţă.La ieşire din localitatea Otopeni, băiatul a întors maşina pe Drumul Naţional 1

Vezi și

O manevră periculoasă le-a adus sfârşitul unui tânăr de 21 de ani şi prietenei lui, în această dimineaţă. La ieşire din localitatea Otopeni, băiatul a întors maşina pe Drumul Naţional 1

A fost lovit din lateral de un alt autoturism. În impact, maşina în care se aflau cei doi tineri s-a făcut praf. Traficul în zonă a fost îngreunat ore bune. 

Maşina în care erau cei doi tineri s-a transformat într-un morman sinistru de fiare. Când au ajuns echipele de salvare, şoferul, un băiat de 21 de ani, nu mai sufla. Ca s-o scoată pe prietena lui, pompierii au tăiat caroseria bucată cu bucată.

Medicii au luptat până-n ultima clipă s-o ţină în viaţă pe fată. Din păcate, în ambulanţă, inima ei a încetat să mai bată.

Tragedia s-a petrecut între localităţile Corbeanca şi Otopeni, în zona podului Măgura. Şoferul maşinii mici, cu numere străine, a încercat o manevră periculoasă. A întors pe Drumul Naţional 1, într-un loc în care se merge cu viteză.

Maşina a lovit un Audi Q7. Acesta a fost distrus doar în partea din faţă dar şoferul n-a păţit nimic. Ulterior a fost testat de poliţişti şi s-a dovedit că nu consumase alcool.

Traficul pe DN1 a fost îngreunat la ora la care toată lumea încerca să ajungă la serviciu. Coloanele de maşini s-au întins pe kilometri, pe sensul spre Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Manevră mortală pentru doi tineri, în Otopeni