Antena Meniu Search
x

Mansarda unei case din judeţul Prahova, cuprinsă de un incendiu violent

Momente tensionate într-o comună din judeţul Prahova, unde mansarda unei case a fost cuprinsă de un incendiu violent. Mai mulţi vecini au sunat la 112 şi au sărit în ajutorul proprietarilor cu furtunuri şi găleţi cu apă

Vezi și

Cot la cot cu pompierii, localnicii duc o luptă contracronometru. Rezervoarele din cele două autospeciale se golesc rapid, iar vecinii sunt nevoiţi să tragă furtunuri din propriile curţi. Între timp, flăcările au şubrezit mansarda şi ameninţă celelalte încăperi.

Încă trei autospeciale sunt aduse la intervenţie. Însă de teama unui final şi mai grav, câţiva tineri nu mai aşteaptă lichidarea incendiului şi intră în locuinţă, de unde scot mai multe butelii.

Doi fraţi şi copiii lor împărţeau locuinţa şi anexele din curte. Singura persoană care se afla în casă a scăpat cu viaţă. Din fericire, flăcările au fost stinse înainte să provoace un dezastru.

Cinci oameni au suferit un şoc puternic în timpul incendiului şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Proprietarii vor nevoiţi, acum, să se mute la părinţii lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Mansarda unei case din judeţul Prahova, cuprinsă de un incendiu violent