Antena Meniu Search
x

Manualul digital a ajuns in scolile din Romania

Numarul matricol de pe vremuri va fi inlocuit cu ecusoane digitale. Caietele dictando, cu tablete sofisticate. Gata cu tabla si cu creta. A venit vremea televizoarelor moderne si a meselor interactive

Vezi și

Din lucrarea de control digitala, elevii nu vor mai putea copia unul de la celalalt. Le va fi mai usor sa-si trimita copiute electronice. Scrisul de mana nu va mai exista. Elevii vor invata din manuale digitale, care vor arata ca jocurile de pe calculator.

Pana si bancile de lemn vor fi de domeniul trecutului. Elevii se vor plimba prin clasa in bancute ca niste scaune cu rotile. Clasa viitorului a fost prezentata la Congresul National organizat de ministerul Educatiei. Elevii au testat-o, dar nu au luat-o in serios.

Ministrul Educatiei le da totusi sperante. Ca visele nu costa. Sunt gratuite.

Bancuta cu rotile costa 350 de euro.Tabla digitala ajunge si la 5.000 de euro, in functie de ce aplicatii are. Masa interanctiva pentru proiectele scolare costa 6.000 de euro. Cel mai ieftin este laptopul: 300 de dolari. El va inlocui toate caietele si manualele elevului. Ramane de vazut si de cand se va intampla minunea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Manualul digital a ajuns in scolile din Romania