Antena Meniu Search
x

Maramures: Doi muncitori au fost ingropati de vii, intr-un sant de doi metri

In Maramures, s-a dat o lupta contra cronometru pentru salvarea a doi muncitori prinsi sub tone de pamant. Cei doi lucrau la reteaua de canalizare a unui sat si sapau la aproximativ doimetri adancime, cand au fost ingropati de vii. Unul a fost salvat de localnici. Pe celalalt pompierii l-au scos de sub pamant

Vezi și

In orice moment, malurile puteau ceda din nou, asa ca salvatorii au sapat si au inaintat cu grija spre barbatul prins sub pamant. Orice secunda putea face diferenta dintre viata si moarte.

Pentru celalalt muncitor, cativa localnici si-au pus viata in pericol, cu cateva minute inainte sa ajunga pompierii. “Persoana a fost gasita in stop cardiorespirator, s-au intreprins masuri de resuscitare, pacientul a raspuns” a declarat Ioana Motisan, medic SMURD Maramures.

Barbatul a fost transportat imediat la spital. Acolo a ajuns si colegul sau. Apoi, locul a fost verificat de politisti si de cei de la Inspectoratul Teritorial de Munca. “In primul rand, nu i-am vazut cu casca, din ancheta o sa vedem si noi daca aveau si echipament. Societatea e obligata sa aiba un act prin care sa spuna cam cu ce echipament de protectie i-au dotat”, a precizat Traian Rad, de la ITM Maramures.

Ambii muncitori au ramas internati la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. Pentru barbatul resuscitat pericolul nu a trecut, acesta fiind inca in stare grava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Maramures: Doi muncitori au fost ingropati de vii, intr-un sant de doi metri