Antena Meniu Search
x

Video Maraton de vaccinare la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iaşi: Se aşteaptă ca în cele 64 de ore, 6.000 de persoane să treacă pe acolo

În timp ce în destinaţiile turistice, lumea se pregăteşte pentru relaxare în tot mai multe oraşe din ţară au loc maratoane de vaccinare. Şi la Iaşi s-a dat startul unui astfel de maraton la Universitatea de Medicină și Farmacie din oraş.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 14.05.2021, 18:18

Vezi și

Mii de voluntari, printre care sute de cadre medicale, sunt implicaţi în procesul de vaccinare. Este cel mai mare maraton din Iași de până acum şi are 20 de fluxuri de vaccinare

Vin oamenii să se vaccineze şi afară este coadă. În acest moment a intrat prima persoană la vaccinare. De altfel, vorbim şi de un număr impresionant de persoane implicate efectiv în acest maraton. 

Toţi cei implicaţi, 1150 de persoane, cadre medicale, asistenţi medicali, care sunt şi cadre medicale la Universitatea de Medicină din iaşi, dar şi alţi angajaţi din cadrul instituţiei, cu toţi sunt aici în calitate de voluntari în aceste zile. Nu vor fi plătiţi pentru munca lor în cele 64 de ore în care vor vaccina la foc continuu.

Se aşteaptă să fie 6.000 de persoane vaccinate

Şi peste 350 de studenţi sunt implicaţi în acest maraton al vaccinării, vor ajuta cu informaţii, vor oferi îndrumări acolo unde este necesar şi vor aduce rând pe rând pe oameni aici pentru a se vaccina.

Până luni dimineaţa când se va încheia acest maraton este vorba să vorbim aici de 6.000 de persoane vaccinate. Vorbim despre cel mai mare maraton organizat aici în zona Moldovei, sunt 20 de astfel de fluxuri pentru că în cele trei zile sălile de curs din Universitate au devenit practic săli de vaccinare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Maraton de vaccinare la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iaşi: Se aşteaptă ca în cele 64 de ore, 6.000 de persoane să treacă pe acolo