Antena Meniu Search
x

Maratonul Internaţional Bucureşti, câştigat de un kenyan

Pisicuţele japoneze, kenyenii fără plămâni şi chiar pompierii au alergat astăzi prin jumătate de Capitală.

Vezi și

 Pisicuţele japoneze, kenyenii fără plămâni şi chiar pompierii au alergat astăzi prin jumătate de Capitală. Adică 21 de kilometri, cât a măsurat traseul semi maratonului Bucureştiului, ajuns la a treia ediţie.

Printre entorse şi leşinuri, sportivii au reuşit şi performanţa de a doborâ toate recordurile stabilite până acum. O masă pestriţă de oameni a pornit ca din puşcă. Peste 2000 de alergători au participat la cea mai lungă şi epuizantă cursă, semi maratonul de 21 de kilometri.

În doar câteva minute un grup mic de concurenţi iese în evidenţă şi nu e deloc surprinzător: sunt kenyenii, experţii maratoanelor internaţionale. Şi tot unul dintre ei trece primul linia de finish.

Şi locurile 2, 3, 4 şi 5 tot la sportivii africani au ajuns. Ai noştri, însă, s-au revanşat în celelalte curse: populară, ştafetă şi cea pentru persoanele cu dizabilităţi.

Petele de culoare ale semi maratonului Bucureştiului au fost, însă, concurenţii costumaţi. Şi n-au fost puţini. Şi nici echipa Observatorului nu s-a lăsat mai prejos, Daniel Osmanovici fiind reprezentantul de seamă astăzi.

O mie de euro a primit kenyanul care a terminat primul cei 21 de kilometri. Premiaţi au fost şi următorii patru clasaţi, indiferent de proba la care au participat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Maratonul Internaţional Bucureşti, câştigat de un kenyan