Antena Meniu Search
x

Mărturia polițistului erou, lovit intenționat de o femeie

Avem primele mărturii ale poliţiştului din Buzău care a fost la un pas de moarte după ce o şoferiţă l-a lovit intenţionat în trafic. Agentul de la Rutieră dirija traficul, când a văzut o maşină căreia nu îi funcţionau semnalizările.

de Redactia Observator

la 22.08.2020, 11:07

Vezi și
  • Poliţistul a urcat pe motocicletă şi a pornit în urmărirea ei.
  • Femeia l-a dărâmat pe agent de pe motocicletă.

La volan se afla femeia de 32 de ani care, atunci când agentul i-a făcut semn, în loc să oprească, a călcat acceleraţia.

Imediat, poliţistul a urcat pe motocicletă şi a pornit în urmărirea ei. Ca într-o cursă pe viaţă şi pe moarte, femeia l-a dărâmat pe agent de pe motocicletă, apoi a fugit fără să privească înapoi.

Cu mâna în ghips, bărbatul povesteşte spaima prin care a trecut.

Adrian Popa,a gent poliţie: Atunci i-am făcut semnal cu braţul. Şi am făcut opreşte, opreşte! S-a uitat la mine brusc. Şi în momentul în care s-a uitat la mine, a virat stânga de volan, m-a lovit, s-a redresat şi şi-a continuat deplasarea. Eu în momentul în care m-a lovit am dat drumul la motocicletă. Eram conştient că o să mă duc spre taxi, m-am dus târâş pe asfalt şi mă rugam ca taxiul să poartă să oprească în timp util ca să nu mă lovească. Dacă rămâneam pe motor, mă duceam împreună cu motorul sub acel taxi. Şi probabil ieşea mult mai rău, ca să nu zic altceva. Intenţia mea a fost să o urmăresc să o prind, nu m-am gândit că m-am lovit, că am căzut. am văzut ulterior la spital când am văzut filmuleţe. Nu m-am gândit niciodată că o aşa persoană are intenţia să mă omoare sau să fugă! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Mărturia polițistului erou, lovit intenționat de o femeie