Antena Meniu Search
x

Mașina unui polițist din Reșița, incendiată în miezul nopții de un piroman (Video)

Mașina unui polițist din Reșița a fost incendiată la miezul nopții de către un piroman. Individul a împrăștiat combustibil pe autoturism, după care i-a dat foc.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 24.01.2020, 08:36

Mașina unui polițist din Reșița, incendiată de un piroman (Video)
Piromanul a turnat combustibil pe lângă autoturism, după care i-a dat foc - captură video Facebook / Sindicatul Polițiștilor din România "Diamantul" Oficial

Mașina unui polițist din Reșița a fost incendiată în miezul nopții de către un piroman. Individul a împrăștiat combustibil pe autoturism, după care i-a dat foc. Motivele gestului sunt necunoscute.

Incidentul, care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00:38, a fost surprins pe camerele de supraveghere din zonă.

"În 23.01.2020, în jurul orei 2 dimineață, mașina unui polițist de rutieră din Caraș-Severin a fost incendiată in parcarea de la domiciliu, de către un autor necunoscut. Sperăm că autorul să fie depistat cât mai curând și deferit justiției. Cine are date despre autor, va rugăm să le comunicați către IPJ Caraș Severin", se arată în postarea Sindicatului Polițiștilor din România "Diamantul".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit IPJ Caraș-Severin, o femeie, martoră la incendiere, a fost cea care a anunțat polițiștii.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că în aceeași noapte o persoană necunoscută ar fi stropit partea din spate și partea lateral-stânga a unui autoturism parcat pe o stradă din oraș, împrăștiind combustibil pe jos, apoi ar fi aprins combustibilul împrăștiat, focul propagându-se la autoturismul în cauză.

Incendiul a fost stins de proprietar, ajutat de alte persoane, fără a se extinde. Din cauza flăcărilor, mai multe componente ale autoturismului au fost avariate.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere. Piromanul nu a fost încă identificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mașina unui polițist din Reșița, incendiată în miezul nopții de un piroman (Video)