Antena Meniu Search
x

Maşini tunate, atracţia show-ului din Piaţa Constituţiei

Maşini cu sute de cai putere sau cu zeci de ani vechime.Aceasta a fost dilema vizitatorilor show-ului auto moto din Piata Constituţiei.15 mii s-au plimbat doar ieri printre exponate

Vezi și

Maşini cu sute de cai putere sau cu zeci de ani vechime.Aceasta a fost dilema vizitatorilor show-ului auto moto din Piata Constituţiei.15 mii s-au plimbat doar ieri printre exponate. 

La Show Auto Moto colecţionarii de maşini de epocă sau cluburile de maşini tunate au avut ocazia să-şi etaleze bijuteriile sau chiar să le vândă.

Dar să nu vă gândiţi că replica n-ar fi valoroasă. Maşina era expusă la vânzare pentru 72.000 de euro. Preţurile maşinilor de epocă pornesc de de la 30.000 şi se apropie de 100 de mii. În schimb maşinile cu mai puţini ani vechime, dar cu mai mulţi cai putere, par mai accesibile.

Şi chiar dacă Dan a muncit la maşina lui 5 ani de zile, în propriul garaj, e dispus să o vândă pentru preţul corect. Adică 25.000 de euro.

Show-ul a atras oameni din întreaga ţari şi nu numai. Peste 25 de mii de vizitatori au fost în acest weekend în Piaţa Constituţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Maşini tunate, atracţia show-ului din Piaţa Constituţiei