Antena Meniu Search
x

Măști colorate pentru ieșirea din anonimat, confecționate în Ploieşti

Măştile nu sunt doar utile, pot fi şi un accesoriu la modă. Într-un atelier din Ploieşti sunt cusute şi brodate cele mai simpatice astfel de echipamente de protecţie.

de Redactia Observator

la 14.05.2020, 17:40

Vezi și
  • Atelierul producea înainte de pandemie pijamale.
  • Măştile pot fi personalizate după plac.

Cu flori, buline sau mesaje motivaţionale, măştile create aici au darul de a-i înveseli pe cei care le poartă. În plus, dau de muncă într-o perioadă în care mulţi se tem pentru ziua de mâine.

Din 15 mai măştile devin obligatorii în spaţiile publice închise. Iar pentru cei sătui de banalele măşti chirurgicale, există întotdeauna ceva mai mult.

Cristina Bach- administrator atelier: Am vrut sa scoatem din tipare chestia asta cu mastile si am vrut ca oamenii sa se bucure ca le poarta.

Fie că vorbim despre măşti cu imprimeuri, fie că alegem mesaje motivaţionale, măştile produse în acest atelier sunt exact ce caută cei care vor să iasă nu doar din izolare, ci şi din anonimat.

Măştile sunt făcute din bumbac sută la sută. Clientul poate alege imprimeul, numărul de straturi şi poate personaliza masca în ce fel doreşte. Adulţii pot opta pentru mesaje haioase sau motivaţionale, iar copiii pentru cele mai îndrăgite personaje din desenele animate.

Andreea Miron- asistent manager: Putem sa scriem de la nume, diverse mesaje gen totul va fi bine, pana la sigle si alte chestii. Dimineata notez comenzile, le dau la croit si cand sunt gata le ambalam si le expediem.

Şi toată lumea este mulţumită că are de lucru. Atelierul producea înainte de pandemie pijamale şi, chiar dacă în această perioadă oamenii au stat acasă, vânzările tot au scăzut. Aşa că administratorii se bucură că au găsit o soluţie să nu concedieze angajaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Măști colorate pentru ieșirea din anonimat, confecționate în Ploieşti