Antena Meniu Search
x

Măștile de protecție, obligatorii în Timișoara

Timişoara, oraşul cu cele mai multe vindecări, intră într-o nouă etapă de prevenţie. De astăzi, nimeni nu mai circulă în mijloacele de transport public şi nu mai intră în spaţiile închise, dacă nu poartă mască de protecţie şi mănuşi.

de Redactia Observator

la 22.04.2020, 17:47

Vezi și
  • Mulţi dintre călători aveau măşti confecţionate acasă.
  • Chiar primarul Timişoarei a urcat în autobuz.

De altfel, în mai multe localităţi, din judeţul Timiş, a fost impusă această măsură. Oamenii care nu au de unde sau cum să-şi procure o mască, o pot înlocui cu şaluri, fulare sau eşarfe.

Chiar primarul Timişoarei a urcat în mijloacele de transport în comun ca să vadă dacă oamenii respect normele.

Mulţi dintre călători aveau măşti confecţionate acasă. Însă, important este ca gura şi nasul să fie acoperite pentru a preveni răspândirea virusului.

Au fost şi persoane care nu ştiau că de astăzi că purtărea măştii este obligatorie. Pe lângă faptul că oamenii trebuie neapărat să poarte mască de protecţie este foarte important ca atunci când se urcă în mijlocul de transport in comun, dar şi când coboară să se dezinfecteze.

Primarul a decis, însă, că amenzile care pot ajunge până la 10 mii de lei să nu fie date de astăzi, ci de sâmbătă. Astfel oamnii au un răgaz să-şi procure măşti şi mănuşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Măștile de protecție, obligatorii în Timișoara