Antena Meniu Search
x

Video Măsuri de relaxare în Suceava, după ieşirea din scenariul roşu. Oamenii pot merge din nou la restaurant sau cinematograf

Veşti bune pentru suceveni. Oraşul iese din scenariul roşu după aproape o lună şi jumătate. Oamenii pot să meargă din nou la restaurant, iar sălile de jocuri se vor redeschide.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 15.12.2020, 14:54

Vezi și
  • Suceava iese din scenariul roşu, după ce incidenţa cazurilor de coronavirus a fost sub trei la mia de locuitori
  • Oamenii vor putea merge din nou la restaurant sau la cinema

Restaurantele se deschid în interior, dar la o capacitate de doar 30% şi nu mai târziu de ora 23. În plus, se redeschid sălile de cinema, dar şi sălile de spectacol tot la capacitate de 30%. La fel şi în cazul sălilor pentru jocuri de noroc.

Rămân în continuare închise cluburile, barurile, dar şi discotecile şi rămân valabile celelalte măsuri, adică obligativitatea purtării măştii atât în interior, cât şi în exterior, dar şi păstarea distanţei fizice mai ales în locurile care sunt aglomerate. 

Scădere a cazurilor de coronavirus 

Această măsură a fost instituită printr-o hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, şedinţă în care s-a hotărât că oraşul Gura Jumorului, dar şi comuna Bălăceana intră în scenariul roşu, după ce incidenţa cazurilor acolo a depăşit trei la mia de locuitori. 

În Municipiul Suceava, incidenţa a fost sub trei la mia de locuitori în ultima săptămână. 

Inclusiv Sibiul a ieşit de sub zona restricţiilor severe, dar chiar şi aşa, acolo nu se deschid resturantele şi terasele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Măsuri de relaxare în Suceava, după ieşirea din scenariul roşu. Oamenii pot merge din nou la restaurant sau cinematograf