Antena Meniu Search
x

Medgidia: Un barbat a sarit la gatul ginerelui sau, dupa ce fiica sa a incercat sa se sinucida

Scandal ca la usa cortului in curtea spitalului din Medgidia! Un barbat a sarit la gatul ginerelui sau, dupa ce fiica sa de numai 18 ani a incercat sa se sinucida.

Vezi și

In timpul scandalului, tanara a incercat sa-si ia viata. N-a reusit si a ajuns la Spitalul din Medgidia. In timp ce medicii o tratau rudele s-au adunat in curtea spitalului. “Socrul s-a razbunat, si-a razbunat fiica in fata sotului”, a declarat comisarul sef Ion Ionita, adjunct al Politiei Medgidia

Tanarul s-a ales cu capul spart. Dar n-a ramas dator. A scos un cutit si a ripostat. “Barbatul este internat in Sectia de Chirurgie, a intrat in sala de operatii, in momentul in care s-a prezentat era stabil si echilibrat hemodinamic. Medicul chirurg a decis ca trebuie sa intervina si in momentul de fata este in sala de operatii”, a precizat medcul de garda Dan Pletea.

Socrul se afla acum in afara pericolului spun medicii. La fel si fiica sa. Sotul acesteia a refuzat sa primeasca ingrijiri medicale pentru rana de la cap. De politisti n-a scapat insa. E cercetat penal pentru port ilegal de arma alba si vatamare corporala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Medgidia: Un barbat a sarit la gatul ginerelui sau, dupa ce fiica sa a incercat sa se sinucida