Antena Meniu Search
x

Medic bucureștean cu coronavirus adus cu jandarmii de la Buzău, unde fugise la socri, imediat după testare

Un medic bucureștean cu coronavirus a fost adus cu jandarmii de la Buzău, unde fugise la socri, imediat după testare. S-a dus la spital când a aflat rezultatul, dar l-au lăsat să plece acasă, să își facă bagajul.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.04.2020, 08:00

Medic bucureștean cu coronavirus adus cu jandarmii de la Buzău, unde fugise la socrii, imediat după testare
Fotografie cu caracter ilustrativ - Twitter
  • Medicul e ortoped la un spital din Capitală.
  • A fost reticent să fie luat cu izoleta și adus la București.

Un medic bucureștean cu coronavirus a fost adus cu jandarmii de la Buzău, unde fugise la socri, imediat după testare. S-a dus la spital când a aflat rezultatul, dar l-au lăsat să plece acasă, să își facă bagajul.

Un bărbat de 37 de ani, medic ortoped la un spital din Bucureşti, confirmat cu COVID-19, a fost preluat sâmbătă seară de ambulanţă de la locuinţa socrilor săi, de lângă Buzău, pentru a fi transportat sub supravegherea jandarmilor către Institutul „Matei Balş” din Capitală.

 „În prezent asigurăm măsuri de supraveghere a transportului bolnavului către Bucureşti”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Buzău.

Bărbatul se afla de trei zile în localitatea Mărăcineni la domiciliul socrilor, unde se retrăsese cu familia. Doctorul care lucrează la un spital din București ca ortoped a fost sîmbătă după amiază la Spitalul Gârlași (după ce a fost anunțat că e pozitiv), de unde ar fi fost lăsat acasă pentru a-și face bagajul.

Medicul ar fi fost testat pentru coronavirus la începutul săptămânii, iar rezultatele ar fi sosit abia vineri, când acesta nu a mai fost găsit la domiciliul din Bucureşti.

Medicul a fost identificat sâmbătă seară la locuinţa socrilor săi din comuna Mărăcineni, de unde a fost preluat cu ambulanţa pentru a fi transportat la Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Medic bucureștean cu coronavirus adus cu jandarmii de la Buzău, unde fugise la socri, imediat după testare