Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Medic veterinar acuzat ca a ucis aproape o mie de caini

Aproape o mie de caini au murit, dupa ce un medic din Curtea de Arges i-ar fi sterilizat! Sunt acuzatiile de malpraxis aduse veterinarului, de o asociatie de protectie a animalelor.

de Redactia Observator

la 19.04.2013 , 17:28

Nu trecea o zi fara sa vada caini morti, pe strazi. Aproape 1.000, intr-un singur an. Iar oamenii s-au revoltat. Spun ei, totul e din vina medicului veterinar care ar fi sterilizat animalele. “Aceste acuzatii, nu am ce sa le comentez, pentru ca sunt facute si se tin lant de aproximativ un an de zile”, a declarat medicul veterinar Niculae Radu.

Un dosar stufos de plangeri impotriva lui. Depuse atat de localnici, cat si de reprezentatii unei asociatii de protectie a animalelor din oras. Cert este ca procurorii i-au intocmit dosar penal si l-au depus la Judecatoria Curtea de Arges. “Practic, putrezeau pe dinauntru. Mureau in chinuri inimaginabile. Aceasta sterilizare defectuoasa a fost confirmata de certificate medicale a unor medici veterinari, inclusiv Facultatea de Medicina veterinara”, a explicat Carmen Arsene de la Aociatia “Iubiti Maidanezii”.

Sterilizarea s-a facut pe banii oamenilor. “Programul pe care l-am facut noi, pe trei ani, am alocat trei miliarde pentru treaba asta. Noi am facut licitatie, a castigat-o societatea respectiva si noi platim tot serviciul”, a mentionat Nicolae Diaconu, primarul orasului Curtea de Arges.

Vezi și

Asociatia a depus plangere si la Colegiul Medicilor Veterinari din Romania. Reprezentantii acesteia vor ca medicul sa nu mai profeseze niciodata.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Medic veterinar acuzat ca a ucis aproape o mie de caini