Antena Meniu Search
x

Medici atacați de rudele îndurerate

Accident cu scandal, azi-noapte, pe o şosea din judeţul Cluj! Rudele unui tânăr din Bistriţa Năsăud, care a murit, după ce s-a înfipt cu maşina într-un podeţ, şi-au vărsat nervii pe medici când le-au spus că nu mai pot face nimic ca să-i salveze viaţa

Vezi și

Accident cu scandal, azi-noapte, pe o şosea din judeţul Cluj!  Rudele unui tânăr din Bistriţa Năsăud, care a murit, după ce s-a înfipt cu maşina într-un podeţ, şi-au vărsat nervii pe medici când le-au spus că nu mai pot face nimic ca să-i salveze viaţa

Un tată îndurerat şi nervos vrea să-şi vadă cu orice preţ copilul care se zbate între viaţă şi moarte. La fel de nervos s-a urcat şi fiul său la volan, după o ceartă aprinsă cu iubita lui. Fără să spună nimănui unde merge. La câţiva kilometri de casa fetei, a intrat într-un cap de pod! În urma impactului, el a rămas captiv în maşină.

Un tânăr motociclist a fost cel care a ajuns primul la locul accidentului. Când au sosit medicii şi cei de la descarcerare a început o luptă contra cronometru pentru viaţa tânărului.

Cele aproape 20 de minute în care pompierii s-au chinuit să-l scoată pe tânăr din maşină au părut ore pentru doctorii care aşteptau să-l resusciteze.

La locul accidentului au ajuns şi rudele bărbatului, care s-au urcat în ambulanţă. Dar câteva minute mai târziu medicii au fost nevoiţi să le dea rudelor o veste devastatoare: tânărul nu mai avea puls. Când au aflat, acestea au început să lovească salvarea cu pumnii.

Ca să nu degenereze scandalul, medicii au plecat cu trupul bărbatului în ambulanţă, deşi protocolul nu prevede acest lucru.

Ei au cerut şi intervenţia mascaţilor, pentru că în urma lor veneau rudele îndurerate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Medici atacați de rudele îndurerate