Antena Meniu Search
x

Medicii au stabilit ca bebelusul care a venit pe lume la maternitatea din Ramnicu Valcea s-a nascut mort

S-a nascut mort si nu avea nicio sansa la viata. Este verdictul legistilor in cazul bebelusului nascut intr-un pat de spital de o tanara care a urlat doua ore dupa ajutorul medicilor.

Vezi și

Pentru mama care si-a auzit copilul plangand, inainte sa-i fie smuls din brate si aruncat intr-un congelator, verdictul este o nedreptate. Femeia spune ca nu-si va gasi linistea pana cand nu-i va aduce pe medici in instanta.

Denisa nu-si poate scoate din minte tipatul copilului sau, imediat dupa nastere. Si nu se lasa: “A fost viu, a fost atractia dintre mama si copil, nu se poate asa ceva”.

O spun si colegele de salon, sub ochii carora s-a nascut bebelusul. L-ar fi auzit si ele plangand.

Doar ca asistenta, abia trezita din somn, l-ar fi aruncat intr-un sac de gunoi si l-ar fi dus in congelator, in loc de un incubator. Si-apoi, in mare graba, medicii ar fi incercat sa-i smulga tinerei o semnatura pentru incinerarea copilului, inainte ca legistii sa faca necropsia.

N-a semnat. Si nu-si va gasi linistea pana cand nu-i va vedea la judecata pe cei care, spune ea, i-ar fi condamnat copilul la moarte.

Cazul pare tras la indigo cu cel al gemenilor din Campulung, nascuti in noiembrie 2010, la numai sase luni si care cantareau mai putin de un kilogram. Un medic i-a declarat morti la nastere.

David si Luca au acum doi ani. Zburda si se bucura de copilaria pe care au castigat-o, printr-o minune.

Au trecut de momentele critice cu ajutorul unui pediatru care si-a facut datoria pana la capat. Si i-a trimis pe micuti la un spital din Bucuresti. Chiar daca, in fisele medicale, nasterea nu a fost inregistrata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Medicii au stabilit ca bebelusul care a venit pe lume la maternitatea din Ramnicu Valcea s-a nascut mort