Antena Meniu Search
x

Medicii fac tot posibilul să-l ţină în viaţă pe instructorul de paraşutism. Bărbatul are nevoie de sânge

Colegii instructorului de paraşutism care a supravieţuit accidentului de la Clinceni fac un apel la comunitate

Colegii instructorului de paraşutism care a supravieţuit accidentului de la Clinceni fac un apel la comunitate. Bărbatul de 43 de ani are nevoie de sânge pentru intervenţiile chirurgicale la care va fi supus, în următoarea perioadă. Medicii fac tot posibilul să-l ţină în viaţă.

Adrian Constandache este la terapie intensivă, în Spitalul Floreasca. A intrat de două ori în stop cardio-respirator şi de fiecare dată medicii au reuşit să-l resusciteze.

Acum este în coma indusă. Instructorul va fi supus unei intervenţii chirurgicale, la umăr şi are nevoie urgentă de sânge. Colegii lui caută donatori.

Tânăra care a sărit în tandem cu el a murit pe masa de operaţie, la câteva ore după accident. A fost primul şi ultimul ei salt cu paraşuta. Andreea Nica avea 27 de ani şi era portarul echipei de handbal feminin din Slobozia.

Cei trei paraşutişti implicaţi în accident au făcut duminică un salt de la patru mii de metri dintr-un avion de agrement. Anchetatorii spun că Dan Floroiu i-a lovit fiindcă a sărit prea repede după ei.

Paraşutele s-au încurcat la aproximativ de 100 de metri de sol şi cei trei au căzut în gol. Dan Floroiu a murit pe loc. Avea 100 de salturi la activ.

Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa, vătămare corporală şi încalcarea reglementărilor în domeniul aviatic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Medicii fac tot posibilul să-l ţină în viaţă pe instructorul de paraşutism. Bărbatul are nevoie de sânge