Antena Meniu Search
x

O româncă a fost arestată în Italia pentru că o bătea pe bătrâna care o angajase să o îngrijească

O înregistrare video revoltătoare, în care o îngrijitoare româncă o loveşte şi o jigneşte în repetate rânduri pe o bătrână din Italia, a fost dată publicităţii

Vezi și

O înregistrare video revoltătoare, în care o îngrijitoare româncă o loveşte şi o jigneşte în repetate rânduri pe o bătrână din Italia, a fost dată publicităţii de poliţişti. Rudele italiencei au sesizat autorităţile, după ce au văzut că femeia de 84 de ani are vânătăi pe corp. Şi nu este primul astfel de caz în care este implicată o angajată româncă. 

Lipsită de apărare, bătrâna care ar fi trebuit să fie îngrijită de menajera româncă, a trăit un calvar din ianuarie până iulie 2017. În cele şapte luni cât a stat în casa italiencei din regiunea Calabria, Viorica Moroşan a agresat-o în mod sistematic. Lovituri, înjurături şi ameninţări. 

Iniţial, nimeni nu a suspectat nimic. Deşi bătrâna avea corpul plin de vănătăi, românca de 60 de ani spunea mereu că a căzut. Fiica victimei a tras, într-un final, semnalul de alarmă, iar îngrijitoarea a fost identificată şi arestată. Cazul aminteşte de un altul, la fel de grav. O altă româncă a fost filmată în timp ce lovea, scuipa şi înjura doi bătrâni din Livorno.

Familiile bătrânilor neputincioşi au denunţat-o imediat ce au văzut imaginile terifiante. Îngrijitoarea lucra în acea casă de aproape trei ani. Avea un salariu de 1.400 de euro, cazare şi mâncare gratuită. Şi ca să nu-i lipsescă nimic, familia îi mai oferea 800 de euro, bani de buzunar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O româncă a fost arestată în Italia pentru că o bătea pe bătrâna care o angajase să o îngrijească