Antena Meniu Search
x

Menajera Vasilica a ajuns la psihiatrie

Românca din Italia care a scandalizat întreaga Europă după ce s-a filmat batjocorind o bătrână, a fost internată la Psihiatrie, în Arad. Vasilica a ajuns, sâmbătă, pe mâna medicilor după ce a agresat călătorii din gara oraşului

Vezi și

Românca din Italia care a scandalizat întreaga Europă după ce s-a filmat batjocorind o bătrână, a fost internată la Psihiatrie, în Arad. Vasilica a ajuns, sâmbătă, pe mâna medicilor după ce a agresat călătorii din gara oraşului. 

Îngrozit de criza Vasilicăi, un bărbat a sunat la 112. Acum, femeia se află sub tratamentul medicilor psihiatri. După ce imaginile în care batjocorea bătrâna pentru care era plătită să o îngrijească au devenit publice, românca a rămas fără loc de muncă şi s-a întors acasă.

Femeia lucra în Italia de doi ani. Nemulţumită de banii primiţi, Vasilica s-a răzbunat într-un mod strigător la cer.

După ce s-a lăudat pe Facebook cu limbajul şi comportamentul suburbane, Vasilica a rămas fără loc de muncă. S-a întors în ţară. Sâmbătă a fost văzută în Gara din Arad agresând călătorii. Un om îngrozit de criza Vasilicăi a sunat la 112. A fost dusă direct la Spitalul de Psihiatrie.

În câteva zile, medicii psihiatri îi vor stabili şi un diagnostic. Vasilica Alina Bârjovanu se afla de doi ani în Italia, unde lucra ca asistentă personală pentru vârstnicii neajutoraţi. De un an şi patru luni ea a devenit îngrijitoarea unei bătrâne, pe care a batjocorit-o, a umilit-o şi a înjurat-o ca la uşa cortului. Femeia s-a filmat şi a postat înregistrările pe o reţea de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Menajera Vasilica a ajuns la psihiatrie