Antena Meniu Search
x

Un copil din Târgu Jiu a murit în această dimineață la spitalul Marie Curie din Capitală. Familia susține că avea meningită

Un copil adus din Târgu Jiu la spitalul Marie Curie din Capitală a murit în această dimineață, familia susținând că medicii au pus diagnosticul de meningită.

Un copil adus din Târgu Jiu la spitalul Marie Curie din Capitală a murit în această dimineață, familia susținând că medicii au pus diagnosticul de meningită.

Copilul a fost adus, vineri, cu un elicopter SMURD de la Târgu Jiu la București, cu suspiciunea de meningită.

În aceast dimineaţă, copilul a decedat.

Potrivit familiei, medicii ar fi confirmat diagnosticul de meningită.

Pe acelaşi subiect

Acesta ar fi al doilea caz de deces la copil provocat de meningiră, după ce, pe 1 februarie, un băiețel de patru ani din Motru a murit la spital, după o evoluție fulminantă a bolii.

Eduard a fost ucis în mai puţin de patru ore. La ora 1 dimineaţa, au apărut primele simptome ale bolii. Părinţii l-au dus la sitalul din Motru cu febră şi cu trupul acoperit de pete. Două ore mai târziu, băiatul a intat în stop cardiorespirator.

”Copilul avea patru ani şi a venit la Urgenţă în stare gravă, cu insuficienţă respiratorie acută, febră, dureri de cap, purpură. La scurt timp a intrat în stop cardio respirator, iar medicii i-au aplicat manevre de resuscitare, însă în zadar. Avem ca suspiciune de diagnostic o infecţie cu meningococ, dar aşteptăm confirmarea”, declara atunci medicul Alin Cristian Efrim.

Autoritățile au impus măsuri de dezinsecție în spitalele și unitățile de invățământ din Motru, după decesul lui Eduard.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Un copil din Târgu Jiu a murit în această dimineață la spitalul Marie Curie din Capitală. Familia susține că avea meningită