Antena Meniu Search
x

Mesajul unei familii de români din Italia pentru oraşul Robilante, în care au trăit 15 ani

O familie de români din Robilante, Italia, a transmis un mesaj emoţionant comunităţii în care au trăit 15 ani, după ce s-au mutat acasă, în România. Irina, mamă a doi copii, a mărturisit că trebuie să se despartă cu regret de oamenii şi prietenii care i-au fost alături atâţia ani de zile.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.03.2019, 00:46

Românca transmite mulţumirile sale către locuitorii oraşului Robilante, în care a fost primită chiar de la început cu căldură şi înţelegere. - Pixabay

O familie de români din Robilante, Italia, a transmis un mesaj emoţionant comunităţii în care au trăit 15 ani, după ce s-au mutat acasă, în România.

Irina, mamă a doi copii, a mărturisit că trebuie să se despartă cu regret de oamenii şi prietenii care i-au fost alături atâţia ani de zile şi le mulţumeşte din inimă tuturor pentru ajutorul oferit.

"Ne-aţi făcut întotdeauna să ne simţim ca acasă"

Românca transmite mulţumirile sale către locuitorii oraşului Robilante, în care a fost primită chiar de la început cu căldură şi înţelegere.

Sunt un cetățean român care, după aproximativ 15 ani în care am locuit în Robilante, am părăsit oraşul şi ţara. Profit de această ocazie pentru a vă mulțumi tuturor celor de la Robilante, oraş în care, mi-aţi întâmpinat cu familia cu căldură ne-aţi făcut să ne simțim acasă, ne-ați ajutat să ne integrăm, să înțelegem și să respectăm legile statului. Mergând pe străzile din oraş, intrând în magazine, şcoli sau restaurante, am găsit întotdeauna un zâmbet. Suntem o familie cu doi copii, deci cu siguranță nu vreau să uit să mulțumesc grădiniței, unde am găsit întotdeauna cadrele didactice zâmbitoare, amabile și dispuse să-i ajute pe copiii noștri să crească bine. Vă mulţumesc din suflet tuturor, Irina", scrie românca, al cărei mesaj a fost publicat de targatocn.it

Autorităţile locale au fost impresionate de mesajul familiei de români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Mesajul unei familii de români din Italia pentru oraşul Robilante, în care au trăit 15 ani