Antena Meniu Search
x

Mesaje de Înălţarea Domnului 2022. Cele mai frumoase mesaje pe care le poţi trimite celor dragi

Înălțarea Domnului este o mare sărbătoare creștină, care este marcată cu cruce roșie în calendar. Anul acesta, creştin ortodocşii sărbătoresc Înălţarea Domnului pe data de 2 iunie şi este un bun prilej de a le trimite mesaje şi urări celor dragi. 

de Cristina Dimulescu

la 01.06.2022, 18:36

Înălţarea Domnului, la 40 de zile după Paşte
Înălţarea Domnului, la 40 de zile după Paşte - Shutterstock

Sărbătoarea are loc în fiecare an la 40 de zile după Paște și este una dintre cele mai importante sărbători pentru creștini. 

Înălțarea Domnului nu are o dată fixă, ci este în funcție de ziua în care pică Paștele. Cu toate acestea, ca o curiozitate, Înălțarea Domnului pică în fiecare an în aceeași zi a săptămânii, adică joia.

Dacă doriţi să le trimiteţi celor dragi un mesaj de înălţare, la fel cum aţi făcut şi de Paşte 2022, iată câteva dintre cele mai frumoase urări.

Mesaje de Înălţarea Domnului 2022

Pe acelaşi subiect

"De Înălțarea Domnului, vă doresc credință, speranță pentru o viață mai bună și curată. Fie ca exemplul lui Isus să vă lumineze calea, să o faceți cu adevărat neprihănită și să o răsplătiți cu dragoste. Fii mai bun indiferent de situație!"

"Felicitări cu ocazia sărbătorii Înălțării Domnului, vă doresc lumină și pace în suflet, fericire, emoții pozitive și bucurie. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze și să vă ajute în toate începuturile."

"Sunetul clopotelor ne prevestește o sărbătoare sacră – Înălțarea Domnului. Fie ca în familia voastră să persiste liniștea și pacea, iubirea, recunoștința și smerenia. Să fiți sănătoși și să vă păziți de toate cele rele, iar Domnul să vă fie alături în toate."

"Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!"

"Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos s-a Înălțat!"

Poţi să trimiţi însă şi un mesaj simplu, cum ar fi: "Hristos s-a Înălțat!"

Ziua de Înălțare are o dublă semnificație

Pentru poporul român, ziua de Înălțare are o dublă semnificație. În această zi este şi Ziua Eroilor, o zi în care sunt pomeniți toți eroii căzuți la datorie, cei care au murit pe câmpurile de luptă în numele libertății și credinței.  

Aşa cum de Paşte sunt foarte multe tradiţii şi chiar superstiţii, şi de Înălţarea Domnului trebuie să ţii cont de mai multe aspecte ca să îţi meargă bine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Mesaje de Înălţarea Domnului 2022. Cele mai frumoase mesaje pe care le poţi trimite celor dragi