Antena Meniu Search
x

Mesaje și urări de Sf. Ilie 2023. Care sunt numele sărbătorite pe 20 iulie

Mesaje de Sf. Ilie 2023. Sfântul Ilie, considerat făcător de minuni şi aducător de ploi în credinţa populară, este sărbătorit an de an de creştinii ortodocşi în data de 20 iulie. Iată câteva mesaje frumoase pe care să le transmiteți celor dragi, dar și care sunt numele sărbătorite în această zi sfântă. 

de Redactia Observator

la 22.07.2023, 15:00

Mesaje și urări de Sf. Ilie 2023. Care sunt numele sărbătorite pe 20 iulie
Mesaje și urări de Sf. Ilie 2023. Care sunt numele sărbătorite pe 20 iulie

Mesaje de Sf. Ilie 2023. Surprinde persona sărbătorită cu o serie de mesaje, urări și felicitări prin care să îi arăți cât de mult ți la aceasta, dar și recunoștința pe care o ai. Iată câteva mesaje de Sf. Ilie 2023, care vor aduce zâmbetul pe buze sărbătoriților din această zi.

Sf. llie 2023. Cele mai frumoase mesaje de Sf. Ilie

"Fie ca Sfântul Ilie să vă aducă pace, iubire, bucurie și și fericire în mijlocul familiei."

"Îți doresc ca toate împlinirile sufletești, sănătatea și spiritul acestei zile să însoțească pretutindeni. La mulți ani de Sfântul Ilie."

Pe acelaşi subiect

"Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer la mulţi ani!"

"De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să și se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani de Sfântul Ilie!"

"În această zi frumoasă toată lumea să-ți zâmbească, cei dragi să te iubească, cei răi să te ocolească."

"Fie ca sfântul care te protejează să-ți aducă noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată! La mulți ani!"

"Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să îți aducă fericire și bucurie."

"Cu ocazia sărbătorii Sfântului Ilie, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate și o eternitate de fericire. La mulți ani de Sfântul Ilie!"

"La mulți ani și Sfântul Ilie să te călăuzească mereu!"

„Cu ocazia acestei zile, îți doresc sănătate, fericire, iubire, iar Dumnezeu să te păzească și să te ocrotească în fiecare moment! La mulți ani!” 

Sf. llie 2023. Urări scurte pentru cei care poartă numele Sf. llie

"Bucurie, sănătate și fericire, asta îți doresc. Sf. llie să te călăuzească mereu și să te ajute să treci peste tot și toate"

"Fie ca Sfântul Ilie să te poarte pe căi înțelepte și bune. Să te călăuzească în viață și să-și fie aproape în orice moment. La mulți ani de Sfântul Ilie."

"La mulți ani de Sfântul Ilie. Să ai parte de bucurii, sănătate și fericire. Să dai doare de bunătate în lume și să fii mereu ocrotit de Sfântul Ilie, al cărui nume îl porți mai departe"

"Să privești viața cu bucurie, să fii bun și să dai primești doar bunătate în schimb. La mulți ani de Sfântul Ilie"

"Viața să te poarte doar pe ape limpezi și pe drumuri fără secetă. La mulți ani de Sfântul Ilie"

Sf. Ilie 2023. Mesaje creștine de Sf. Ilie

"Credința să-ți umple sufletul și casa de bucurie și împlinire sufletească. Sf. Ilie să-ți poarte de grijă și să vegheze asupra ta mereu. La mulți ani binecuvântați de Sf. Ilie."

"Prăznuirea Sfântului Mare Prooroc Ilie Tesviteanul, celui căruia Bunul Dumnezeu i-a dat puterea de a lega roua și ploile pentru ridicarea simțirii omenești din împietrire și uscăciune, orcrotitărul tău, îmi oferă azi prilejul de a-ți spune un sincer și cald "La mulți ani". Statornică și netulburată viețuire creștină, cu sănătate, cu bucurie și cu nădejdea mântuirii."

Sf. Ilie să-ți fie călăuz în viață. Să-ți arată mereu lumina și calea dreaptă. La mulți ani de Sf. Ilie!"

Sf. Ilie 2023. Nume românești sărbătorite de Sf. Ilie

Iată câteva dintre numele care se sărbătoresc în ziua de 20 iulie, de Sf. Ilie.

  • Ilie;
  • Ilinca;
  • Lică;
  • Iliuță;
  • Ilia;
  • Lia;
  • Elias;
  • Eliana;
  • Eliade;
  • Ilieș;
  • Iliuș;
  • Iliev;
  • Liana.
  • Iulia
  • Iliana
  • Iulică

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Mesaje și urări de Sf. Ilie 2023. Care sunt numele sărbătorite pe 20 iulie