Antena Meniu Search
x

Mesaje, urări şi SMS-uri de Sfântul Ilie 2021. Cele mai frumoase gânduri pentru cei care îşi sărbătoresc ziua de nume

Sfântul Ilie, considerat făcător de minuni şi aducător de ploi în credinţa populară, este prăznuit de creştinii ortodocşi în data de 20 iulie. Trimite un gând frumos persoanelor dragi în această zi de sărbătoare.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 19.07.2021, 23:36

Sfântul Ilie
Cele mai frumoase gânduri pentru cei care îşi sărbătoresc ziua de Sfântul Ilie

Sfântul și marele proroc Ilie a primit de la Dumnezeu darul de a deschide și închide Cerurile. Ilie, în limba română, înseamnă „Al cărui Dumnezeu el este’’. Se spune că la naşterea sa, tatăl său a văzut oameni îmbrăcaţi în alb învelindu-l în scutece de foc şi, dându-i numele, i-au dat să mănânce o flacără, simbol al râvnei pentru Dumnezeu care l-a mistuit de-a lungul întregii sale vieţi.

Mesaje, urări şi SMS-uri de Sfântul Ilie 

- În această zi, când numele tău este celebrat, se sărbătoreşte cel mai mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de secetă, Sf. Ilie. Îţi doresc să învingi orice furtună şi să rămâi în orice moment un cer senin!

- Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu să fii iubit şi să ai parte de tot ce îţi doreşți. La mulţi ani, Ilie!

Pe acelaşi subiect

- Adierea vântului lin al acestei zile frumoase de vară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor, iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirii eterne. La mulţi ani!

- Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă. La Mulţi Ani!

- Cu ocazia zilei Sfinţişorului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

- Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire.

- De toți ai fost tu azi numit, în lăcaș Sfânt chiar pomenit! Mă alipesc gingaș și eu, dorindu-ți bine mereu. Numele ce-l porți de Sfânt, poartă-l cu mândrie multă! Să-ți dea putere și tărie, ani sănătoși și bucurie! Un înger păzitor .. îți doresc eu ție!

- Fie că această zi să-ți dechida poarta unui viitor plin de succese. Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire. La mulți ani!

- Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

- Cu ocazia zilei de nume, îţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!

- Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate și fericire. Să ai parte numai de zile senine și însorite!

- Cu ocazia sărbătorii Sfântului Ilie, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

- De ziua numelui tău, îţi doresc să-ţi fie bine, să ai noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Ilie!

Felicitări cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani!

- De-am putea din cerul nopții, iute am fura o stea, că să-ți punem cununa vieții, astăzi chiar de ziua ta! Dar nu putem să ajungem la stele și nici cerul nu-l cuprindem, lacrimând de neputință dar, îți spunem zâmbind „La Mulți Ani!”

- De Sf. Ilie, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

- Dacă toată lumea îți dorește că această zi să fie una minunată, eu îți urez că atât ziua de astăzi, cât și zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

- Fie ca această zi să-ţi dechidă poartă unui viitor plin de succese. La mulţi ani!

- Îți doresc că de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață. La Mulți Ani, Ilie!

- Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

- Îţi urez La mulți ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Ilie pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

- Îţi doresc că toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani!

- La mulţi ani! Sfântul Ilie să te călăuzească mereu!

- La Mulţi Ani, Iliuță! Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale.

- La Mulţi Ani cu ocazia Sfântului Ilie şi să-ţi fie ziua plină de minuni!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Mesaje, urări şi SMS-uri de Sfântul Ilie 2021. Cele mai frumoase gânduri pentru cei care îşi sărbătoresc ziua de nume