Antena Meniu Search
x

Mesajul apărut după miezul nopții într-un grup pe Facebook ultrareligios. „Sunt zile de frământare socială, dar la noi e ÎNVIEREA!”

În urma revoltelor la adresa Bisericii și a Patriarhului Daniel, membrii unui grup creștin-ortodox a postat un mesaj pe Facebook pe care unii l-au apreciat, iar alții l-au contestat

În urma revoltelor la adresa Bisericii și a Patriarhului Daniel, membrii unui grup creștin-ortodox a postat un mesaj pe Facebook pe care unii l-au apreciat, iar alții l-au contestat.

Pe pagina „Alături de Biserica Ortodoxă Română” au apărut mai multe poze și postări cu oameni rugându-se la Patriarhie pentru sufletele celor uciși în tragedia de la Colectiv. „În aceasta seară am trait impreuna bucuria rugăciunii, bucuria comuniunii în Biserica lui Hristos, Bucuria Învierii!”, a scris administratorul acestei pagini virtuale. 

„La Catedrala Patriarhală, rugăciunea pentru pace şi unitate se va desfășura, în fiecare zi, începând cu orele 18:30 (Acatiste, rugăciuni din Liturghier şi Molitfelnic)

În aceste zile de durere, dar şi de frământare socială, Patriarhia Română cheamă pe fiii Bisericii la rugăciune pentru pace şi unitate, deoarece rugăciunea este izvor de lumină şi înțelepciune, de înnoire spirituală şi morală în viaţa Bisericii, dar şi în viaţa societății noastre”, a adăugat acesta.

Din imagini se pot vedea zeci de oameni cu lumănări aprinse care se roagă. 

După ce le-a transmis tinerilor că mai bine s-ar duce la biserică decât să meargă la club, Patriarhul Daniel le-a cerut scuze pentru “cuvintele insuficient de lămuritoare” sau “răstălmăcite” transmise de el însuşi, dar şi de alţi reprezentanţi ai Bisericii Ortodoxe Române, după tragedia din Colectiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Mesajul apărut după miezul nopții într-un grup pe Facebook ultrareligios. „Sunt zile de frământare socială, dar la noi e ÎNVIEREA!”