Antena Meniu Search
x

Meteorologii au anunţat că se schimbă vremea, duminică! Avertisment pentru sud-estul ţării

Meteorologii au transmis, sâmbătă, o informare de ninsori moderate cantitativ la munte şi intensificări ale vântului în regiunile sud-estice.

Meteorologii au emis un nou avertisment de vremea rea pentru sud-estul ţării

Meteorologii au transmis, sâmbătă, o informare de ninsori moderate cantitativ la munte şi intensificări ale vântului în regiunile sud-estice, valabilă duminică, în intrervalul 5.00 – 20.00. De asemenea, meteorologii anunţă că vremea se va răci accentuat şi se vor înregistra precipitaţii mixte şi ninsoare, la finalul acestei săptămâni şi în primele zile ale săptămânii viitoare.

Meteorologii au emis, sâmbătă o informare potrivit căreia se vor înregistra ninsori moderate cantitativ la munte şi intensificări ale vântului în regiunile sud-estice.

Informarea este valabilă duminică, în intervalul 5.00 – 20.00.

”În intervalul menţionat, la munte va ninge, în general moderat cantitativ în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, unde se va depune strat nou de zăpadă.      În regiunile sud-estice temporar vântul va avea intensificări de până la 45…50 km/h, iar pe litoral la rafală vor fi în jurul a 55 km/h”, anunţă meteorologii.

Potrivit acestora, la sfârşitul acestei săptămâni şi în primele zile ale săptămânii viitoare vremea se va răci accentuat şi vor fi precipitaţii, mai ales în jumătatea de sud a ţării, la început cu precădere sub formă de ploaie, apoi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Meteorologii au anunţat că se schimbă vremea, duminică! Avertisment pentru sud-estul ţării