Antena Meniu Search
x

Rezultate ŞOCANTE ale testelor pentru mezeluri! Jumătate dintre produse analizate conţin alte ingrediente decât cele de pe etichetă

Mezeluri aflate zilnic pe masa românilor au fost duse la un laborator, iar rezultatele declanşează alerta.

Vezi și

Mezeluri aflate zilnic pe masa românilor au fost duse la un laborator, iar rezultatele declanşează alerta. Jumătate dintre produse analizate, de pildă, crenvurşti, salam sau cârnaţi, conţin alte ingrediente decât cele de pe etichetă. Poate fi atentat la siguranţa naţională, o spun chiar producătorii, care se îndoiesc însă de rezultatul analizelor. Asociaţiile care apără drepturile consumatorilor vor ca cei care nu respectă eticheta să plătească cu închisoarea. Pentru fals alimentar!

Comerciantul îţi garantează că marfa lui este cea mai bună. Fără e-uri, fără conservanţi, sută la sută carne! Însă, ultimele analize de laborator arată că aproape 50% din marfa testată nu conţine ceea ce arată eticheta. 

Raportul nu a fost încă făcut public. Este o situaţie de siguranţă publică, iar autorităţile din domeniul alimentaţiei au fost sesizate. Au trecut deja două săptămâni şi nu există încă nicio reacţie. 

Pe piaţă se vinde parizer de porc şi cu 12 E-uri. Cei care apără drepturile producătorilor, desfiinţează analizele de laborator. 

Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară a transmis că a întrunit o comisie de specialitate pentru a verifica dacă sănătatea consumatorilor este pusă în pericol. 

Doctorii susţin că pot apărea boli grave dacă astfel de produse, care chiar dacă conţin E-uri în cantităţi admise de lege, intră des în meniul românilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Rezultate ŞOCANTE ale testelor pentru mezeluri! Jumătate dintre produse analizate conţin alte ingrediente decât cele de pe etichetă