Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Micul, in topul romanilor

V-ati gandit vreodata care poate fi legatura intre micii romanesti, combaterea violentei in familie si amendarea celor care arunca gunoaie? Va spunem noi: o simpla semnatura

Vezi și

Sarbatoare sau pur si simplu o masa in aer liber, micul este nelipsit de pe gratarele romanilor. Cu mustar sau cu sare, mititelul este marele erou al oricarui picnic. Si mare valva s-a facut in randul iubitorilor de mici, atunci cand s-a vrut schimbarea retetei traditionale. Adica sa se scoata amidonul din compozitia lui.

Daca ar putea, oamenii ar semna o petitie pentru salvarea micilor! Si noi le-am dat ocazia. In acelasi timp, am adaugat si alte subiecte, spunem noi, mai importante pentru viata noastra: condamnarea violentei in familie sau amendarea celor care arunca gunoaie pe strada.

Indiferent de parerile contradictorii, solidaritatea a fost cea care i-a caracterizat pe romani in experimentul nostru. Mai toti cei care au fost intrebati au semnat asa zisele petitii.

Cu toate acestea, oamenii sunt constienti ca exista probleme mai mari in societatea noastra. Dar nici de mici sa nu se atinga nimeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL: Micul, in topul romanilor